Skip to content

PRESENTACIÓ

Miquela Grimalt Vigo és advocada especialitzada en dret ambiental i consultora en governança. Llicenciada en dret per la Universitat de les Illes Balears, especialista en ciències polítiques del desenvolupament per la Universitat belga de Louvain-la-Neuve i post-graduada en gestió mediambiental de l’empresa per la Universitat de Barcelona.
Ha treballat per diversos governs i institucions públiques, així com per a entitats privades, amb o sense ànim de lucre. Ha estat lletrada i tècnica a l’Administració pública. Aquest bagatge li permet una aproximació transversal al dret ambiental, li’n facilita la comprensió, a més d’una una visió molt pràctica de la seva aplicació i la vessant vinculada a la governança.
La seva principal eina de feina és el marc legal que incideix, o podria incidir, en la progressió vers una societat ambientalment sostenible, per mitjà de la regulació de la protecció de la biodiversitat i els ecosistemes, els espais naturals terrestres o marins, el paisatge; l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic; l’aprofitament dels recursos naturals; el cicle integral de l’aigua; la prevenció de la generació dels residus i la seva gestió; la revisió dels models de funcionament de l’activitat turística o productiva, entre d’altres.
El dret i la governança ambiental és un àmbit en contínua evolució i creixement. Per això, està avesada a encarar, per primera vegada i sense referents, noves qüestions, així com a oferir serveis innovadors.
S’integra i col·labora sovint amb equips de professionals d’altres disciplines.
Fa feina en català, castellà, anglès, francès i italià.

CONTACTE

    He llegit i accept la política de privacitat.

    Back To Top
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.